Follow Me

Menjawab soalan2

Salam untuk kawan2kuh... kali ini yerk ceq nak menjawab soalan2 yang di kemukakan  oleh wanie..
soalan2 nyer berbunyi begini ermmmm :
1) Name boyfriend/girlfriend/tunang/suami/isteri?
Nama BF yerk ermmm EN.BISKUT LUTUT.ok x tau awat biskut lutut,yang pasti itu la nama dalam FB dia,nama betoi yerk AFZAIAIZAT bin perlu ke?? x payah pon x pe kot kan 
2) Dah berape kali clash sebelum jumpe cinta sejati?
  Halamak,berapa kali ek...adoi may be 25 kali kot,wah selamber je hantam25 kan,xpasti berapa kali,yg pasti sekarang ni la cinta agung ceq with biskut lutut 
3) Bagi 3 sebab nape buat blog?
  • ✿ Satu sbb blog x macam buku diari ☂buku diari dayah selalu hilang huh!
  • ✿ kedua blog ni boleh bubuh benda yang comel2 hik2 suka tau auuuw 
  • ✿ketiganya buat kalau tersalah ejaan x payah p kedai beli pemadam...just edit then post balik...oh semudah 123 dan abc
4) Bagi 4 blog korang suke usha? 
  1. http://bicarafarah.blogspot.com/
  2. http://firdaniweddingdiary.blogspot.com/
  3. http://ohmyfariza.blogspot.com/
  4. http://semanisepal90.blogspot.com/
5) Bagi 5 lagu favorite korang?
 ♫ ♬♪♩♭♪ Ternyata Kamu ♫ ♬♪♩♭♪
♫ ♬♪♩♭♪Cinta Antara Kita ♫ ♬♪♩♭♪

♫ ♬♪♩♭♪150 Juta♫ ♬♪♩♭♪

♫ ♬♪♩♭♪Bawa Ku Terbang ♫ ♬♪♩♭♪
6) Warne tema pertunangan, pernikahan, persandingan & resepsi?
۩۩๑ Tema pertunangan yerk heheh baby blue,yup x syak lagi memang baby blue + putih... insyallah pasti baby blue ۩۩๑

*Untuk pernikahan/persandingan dan resepsi masih belum di bincangkan...
7) Bagi 7 tempat korang teringin nak g honeymoon?
  Hard Rock Hotel  
 Bandung,Indon  
 Singapore  
  Brunie  
  pulau Langkawi  
  Pantai Lovina  
 Dubai  

*wah berangan je lebih kan hahahaha


8) Gelaran yang korang dan cinta hati guna? (contoh: abg & syg ke syg & anje ke)
 ☜♥☞ halamak malu nyer nak jawab,hik2 wokeh bokeh erm sekarang ni gelaran pada diri sendiri adalah saya...yup "SAYA" dan untuk Biskut Lutut ceq dok panggil dia awak...ahakz "AWAK" huh duduk kat utara dok awak saya awak sayakan.dah itu je yg buat terasa di hormat dan dihormati tapi kan kekadang dok panggil gak "mama papa" bajet bila dah ada anak esok2 konon2 nak panggil mama papa mama papa☜♥☞
9) Tarikh tunang, nikah, sanding & resepsi?
☑ ☑ Tarikh Tunang yerk Insyallah 10/12/2011 ni doa2kan la yerk majlis berjalan dengan lancar☑ ☑ 
☑ ☑ ☑ Tarikh Nikah/Sanding & resepsi kemungkinan akhir tahun 2012 insyallah ☑ ☑ 
10) Bagi 10 sebab nape korang pilih cinta hati sebagai teman hidup?
 ❧❃ sebab beliau baik ❧❃
 ❧❃ sebab dia sangat penyabar dengan kerenah ceq yg tah hape2 ngada nya ni kan ❧❃
 ❧❃sebab nampak dia sorang jeeeee paling h'some kat dunia ni ❧❃
 ❧❃sebab beliau sangat matang so kalo ada masalah apa2 sure dia dapat selesaikan ❧❃
 ❧❃sebab Biskut Lutut putih dari dayah,*hope dapat ank putih mcm papa nya~ wah sungguh over berangan ❧❃
 ❧❃sebab dia sungguh cool dan sangat sangat bersahaja ❧❃
 ❧❃sebab dia ada hobi yang sama dengan dayah... shoot gambaq~ Nikon Vs Canon sure la nikon menang yehhhh~ ❧❃
 ❧❃sebab dia selalu bagi nasihat yang berguna untuk diri dayah dan masa depan  ❧❃
 ❧❃sebabnya dia sangat hormat orang tua dan sayangkan keluarga dayah ❧❃
 ❧❃dan terakhir sekali ceq pilih Biskut lutut sebagai Teman Hidup adalah disebabkan ceq rasa dia ley pimpin dayah kejalan yang betoi ❧❃

*agak2kan kalo Encik Biskut tu baca sure kembang kempis kembang kempis lubang hidung dia..huh agak kurang sopan di situ hahahaha
11) Cer upload gambar korang dengan cinta hati yang paling sweet..
Ini la konon2 paling sweet...halamak malu pulak nak tengok gambaq ni... 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

LEPAS TU KAN MAI DAYAH PULAK NAK TANYA HAMPA SOALAN2 EHHH...MANA ACI KAN HAMPA JA YG DOK BAGI SOALAN....NAK GAK LA TANYA2KAN... KALO DENGAq ORANG DOK KATA MALU BERTANYA SESAT JALAN... DAH TU DAYAH PON X MO LA SESAT JALAN...AJARAN SESAT PON X MO...
SOALAN2 DAYAH BERBUNYI BEGINI:

✉ Hampa rasa,hampa bagus x?? awat??

✉ Dalam banyak2 makanankan...makanan apa yerk yang hampa suka..??

✉ Boleh x kalau 1minggu xtau perkembangan kekasih/suami pujaan hati mu?rasa apa ek??

✉ Suka makeup x?? agak2kan jenama apa yang selalu hampa guna??dan bahagian mana hampa rasa paling penting untuk di make up?kenapa?

✉ Sapa sini suka bergambaq dan suka ambik gambaq?? gambaq apa yerk hampa suka ambik?? diri sendiri??pemandangan?? model?? atau bintang?kenapa?

✉ kalau kekasih/suami hampa merajukkan,macam mana hampa dok pujuk?? 

✉ macam mana cara hampa dok jimatkan duit??apa hampa buat?? 


 sila jawab nyer cik/puan/datin2/puteri2 hik2:

6 comments:

fatin athirah kamal said...

mana nama atin kak dayah oiii ...

Dayah said...

cuba la tengok toi2

fatin athirah kamal said...

haaa . baru adooo ~~
tadi tak adoo pun .... :P
mne fb kak dayah ?

Dayah said...

FB kak dayah sedang di kemas kini muhahaha...lebih kurang D'aktif sebentar..nyorokkan diri =) awat rindu kew?

fatin athirah kamal said...

ha'a . rindu laa . ttbe je hilang ..
:( ..

ehda said...

kt mna ek yg tag nma eda ??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...