Follow Me

bercuti sambil b'keja

salam... 24 ri bulan tadi dayah p kenduri  membe si seha so tukang bawak keta masa tu mesti la biskut... selalu sangat nyusahkan encik tuanag saya.. biarrr lahh lagi pon dah lama x jumpak Encik Tunang... wah dah begelar isteri pon u kan seha kan... taniah nyer seha...jaga cik abg elok2 tau... cantik awak sangat!



lepas tu kami plan nk p Gastano nak antaq gambaq kami bertunang ari tu...wah punya lambat nak antaq kan.. hahaha biasa la masing2 sebok dengan aktiviti2 sendiri so alang2 dah jumpak y not p terus kan ke gastano tu ha....time tu jam koi 3 fuhhh nasib je masih bukak.... =)
penjadian penginapan pon bermula dari pukoi 3 sampai la koi 6 patang cari x jumpak2....rasa mcm nak nangis je dah la esok nyer tu nk g shoot gambaq wedding..betry cmre semua x cas lagi... sob sob sob akhir sekali tawakal je la kat Qbay kot2 ada hotel... alhamdulillah nasib ada jugak hotel... tq le Encik tunang bertukus lumus mencarikan tempat tido sy hihihihi sayang kamu oh...
so kami tidoq kat B Hotel... bilik Encik Biskut kat tingkat 3 dan bilik dayah kat tingkat 1... x kisah la kan dia tingkat berapa pon jnji ada tempat nk tido,nk cas binatang2 untuk di gunakan...alhamdulillah.....niat baik mesti ada tuhan nak bagi puya.... tarik nafaz lega2....
malam tu pulak kami p makan ikan bakaQ...teruja kejap tengok view ikan bakaq tu...dah macam I-CTY jew... suka sangat makan di tepian pantai dengan bunyian ombak dan melihat jambatan pualau pinang di malam hari... dah mcm kunang2 jew... wahhh contoh terbaik ceq habaq kan.. x rugi hampa kalo nk p makan kat sini....sedap pon sedap...
sebelum makan makanan berat dayah bawakkan untuk Encik biskut x lupa gak untuk si ruby (kawan En,Tunang)
kek ni dayah rasa sangat best sebab dia wana wani...suke sangat..nk beli pon x was2 sbb oder kat membe FB...orang melayu kita yg buat kek ni... so about kek dayah x dek hal nk pk kat mana la nk beli kan... my mom say jgn beli kek dekat kedai cina sbb diorang letak samsu kate nyer....









keesokan hari nyer saya nor hidayah bangun lambat...sina tunang sy kejut kan berbagai2 cara hahahaha.... jam dah pukul 9 pagi....akad nikah koi 11... ro ceq dok buat muka cool sbb alah wat pe nak kekalutan sangat kan kan kan.....lalu rody dan encik tunang ajak bersarapan...wahhh masih ingin bersarapan walaupon jam dah koi 9.... lokasi nk shoot masih tidak ketahui lagi.... ahakz... sangat ngada2 di situ.... 
habis sarapan apa lagi drif la kan ke sungai dua....
alhamdulillah jumpak jugak tempat yg di tuju atas bantuan cik ida (membe FB)... tq ida.....sayang n rindu awak..... bila nk jumpak yerk.....?? ce jawab ce jawab...hehehe




oh selamat menjadi puan nyer cik mira...moga dapat baby cepat2 tau tau tau ....awak nampak cantik pada hari kebahagian awak itu...taniah yerk....siap gambaq nnti dayah p antaq naaaaa~
oh lepas tu kan lepas tu kan.... encik tunang sy menjadi seperti sutong muhahaha dan ceq pon satu kaki layan..ish2

bagi lelaki sejati sila jangan buat aksi ini ok...gambaq di atas bukan lah watak sebenar *xada anak aku nnti kawen ehhh
ceq pon nk gak kan pegang payung dan dan dan gedik2 menangkap gambaq 


ha dayah x pe lagak kan pose maut2 mcm ni sy kan perempuan tulen ok~ oh gambaq dah masuk virus... malas betoi nk fomat ini lappy.... nyampah2.... arrhhh....
habis je shoot gambaq terus balik umah....
THE END

Relex

Alahai jgn la mare kekawan oiii... x brutal betoi la... ha ni ha serba sikit gambaq dayah,kalot je hampa ni... *wah giliran ceq pulak nk membebel kan lama pulak x bebel... minx mf ye kepada cik2,puan2 yg tertanya2 n minx tunjukkan gambaq dayah time btunang ri tu... ala xsuka la masuk dalam FB... masuk dalam blog sikit2 dah la kan... malu2~ segan2~ kurus2~
tolong bagi tip gemok kan badan plz... ceq ingin memikul daging yang banyak sikit...
tengok la gambaq ni sampai jemu...  sebenaq nya dayah x upload gambaq dayah kerna nk tunggu gambaq dari Encik Biskut... oleh sebab encik biskut duduk berbatu2 jauh nya so sampai la ke hari ini x dapat tengok... da hampa nak tengok sangat so dayah masukkn gambaq yang dayah ada je la ek....






















































Khas buat encik tunang

HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA................



video

Tetibe je



dok diam2 belek gambaq Azrie...Tetibe je teringat kat Encik Biskut bila nampak 1 gambaq ni... huhu dengaq pulak lagi Ombak rindu terasa sedih pulak... wah kenapa plak nk sedih2 nih.... sob sob sob sedih la... Encik Biskut jauh nun di over sea...*Over sea kah?? masa majlis tunang ri tu jumpak dia kejap je......arrrhhhh minah brutal mana boleh rindu2 sangat... lupa plak... orang kasaq mcm ceq ni... x payah nk buat teruk2 rindu hik2... ada masa nnti jumpak la.. x kemana pon si En. Biskut tu... *ayat ambik hati sendiri.
sambung buat keja... x guna layan perasaan sesorang.

seminggu sebelum b'tunang

waduh2 sebelum betunang ceq dok pulon la buat gambaq kawen,takut terlambat siap lalu pulon punya pulon...alhamdulillah dalam masa 3 hari siap untuk di antaq ke Gaztano...
siang tadi ceq p ambik... puas hati apa yg dayah edit... walaupon terasa kekalotan untuk menyiapkan...
hari khamis ni nk p antaq kat tuan punya gambaq....


























lepas ambik album ni...dayah ngan ann p makan pizza.... muhahaha sedap sedap
sungguh kelaparan....







 ooopsss... lupa plak... dayah ada jugak buat poster frame with biskut lutut...



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...