Follow Me

Gambaq untuk kad kawen

wah hari ni sangat kesebokan di sekolah sebab esok pemantauan nk mai...ceq dok kalut tentang carta organisasi... kalot tang macam mana org dok sebok tetiba pc pk hem buat hal x boleh nk open OS... arrrhhhh sian tengok cikgu radhi...dan dayah dok kalut ke hulu ke hilir p kedai benner... sian si nizam *pekerja kat kedai benner tu....ceq dok bg tekanan suruh siapkan hari ni jugak.... hahaha minx maaf le banyak2 nyer encik nizam sy pon tekanan jugak orang atasan nk cepat...so masa2 la tekanan kan... jgn mare nnti cepat tua,kang x laku pulak kan hehehehe
oh ya...2 hari yg lepas dayah call azrie... minx gubahkan bunga tangan...taraaaaaa ini bunga tangan dia buat.... dayah sangat puas hati.... murah pon murah..oh korang2 yang area parit buntaq if nk oder bunga tangan untuk nikah ke...tunang ke...kawen ke...boleh la tempah kat azrie... mana nak tau bunga tu lepas guna nak simpan buat kenangan...nnti dah dapat anak...anak pon dah kawen,dapat pulak anak..boleh tunjuk kat cucu... =) 




zaman sekarang kan arang dok layan bunga tangan yang nampak batang bunga nun... jadi dayah yg cerewet ni dok habaq mai nk bunga tangan lilit ngan reben,,,nampak batang bunga...xmo banyak daun...*sila jgn cerewet sangat mcm ceq.
hasil nyer memang dayah puas hati...nk suruh azrie buat pakai bunga hidup...tapi fikir punya fikir kalo bunga tu layu x ley dah nk buat kenangan kan... bunga ni dayah nk guna untuk shoot gambaq untuk kad kawen dayah... yo yo oo jew kan... haha 
ini la muka dayah setelah di conteng conteng dengan tangan sendiri... mak say "dah macam karton je muka ang " hahahaha
lalu dayah memekak kan telinga... ahakz

alahai lawak la tengok muka sendiri... hahaha oh ya terima kasih buat abg Mie Art sebab membantu shoot gambaq dayah yg payah ni......terima kasih sebab bagi pinjam studio anda...
lepas shoot gambaq untuk kad kawen... 

dayah pon menjadi gila dan gila dan gila sejak nampak dalam studio tu ada barang2 muzik...
ok dayah cakap terus terang ini la petama kali pegang gitaQ karen...drum..dll...agak kuno kan..tapi itu la hakikat yang sebenar buat diri ini... biasa la ceq ni orang kampung umah pon belakang bendang jew... * kau sedaQ diri x pa...jgn dok belagak x sedaq diri naaaaaa~
tengok la orang gila pegang alat2 muzik...sunggoh can' not GO!!



hahaha muka yg sungguh gila gila gila


ada ke orang main benda ni dengan muka ayu??


nyampah nyampah....hahaha ,oh ya terima kasih buat abg ameer yang banyak tolong dayah,bayak bagi nasihat kat dayah itu dan ini....dan terima kasih sebab layan dayah tengah gila main alat muzik tu... rajin toi shoot gambaq dyaha yg payah...

abg ameer sangat SWEET bila pakai baju PINK~ hik2

2 comments:

Nurulbadiah Lai said...

dayah sgt ohsem okey

Dayah said...

ohsem la sangat kan... oh kamu apalah kurang nyer g tu kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...