Follow Me

Hari Ibu Akan Tiba :)

Halamak Hari Ibu dah nak dekan...apa ek yang dayah nak hadiahkan untuk mama dayah yang dayah sayang...ermmmm fikir punya fikir masih berfikir,yang pasti dayah nak buat kejutan pada mama,huhu biaq dia gembira dalam tangisan tapi apa ek..hmmm???? yang pasti dayah dah tempah tat bluebarry kat sorang cikgu ni hope mama suka tat bluebarry tu... dayah cadang nak bawak mama makan kat hotel hard rock...ahakz~ tapi fikir fikir mama suka ke tempat-tempat macam tu hehehe kalau dayah memang dayah suka sebab dia WOW hehehe
fikir punya fikir lagi kalau bawak mama p makan kat ikan bakaq pon ok gak,bawak kek,bawak fmly...pas tu shoot gambaq mama...oh so sweet.....nyum2



so apa2 pon dayah akan buat yang terbaik hari ibu yang akan datang khas untuk mama yang tersayang,tiada harta,wang ringgit untuk ank mu membalas jasa-jasa mu,melahirkan diri ku ini,menyusu dan mendidik sampai la meningkat dewasa sehingga sekarang. terima kasih mama sebab susah payah menjaga isu selama ni,kasih sayang mama tak pernah isu lupakan hingga ahkir hayat itu.



I LOVE YOU MAMA

2 comments:

Fika Ashikin said...

kesian kat mama org len..hg buat depa jd gelap..! kekekekek :)

~dayah~ said...

hahaha utamakan mama diksu dulu la kan hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...