Follow Me

Kak Ika Makin Happy

Hehehe salam semuanya... so kali ni dayah nak cerita pasal kak ika,ok mula-mula dayah nk memperkenalkan siapakah kak ika ni... hm kak ika ni kira kakak dayah pon boley kira membe dayah pon boleh.. hehehe dayah panggil dia kakak sebab dia tua dari dayah hehehe tapi x dek la tua sangat,beliau sangat cerewit bab membeli sesuatu dan disebab tu jugak la dayah kalau nak beli barang-barang mesti ajak kak ika,bila org dah cerewit sure barang yang di pilih akan cantik dan puas hati,kak ika ni 1 staff tempat keja ngan dayah,jadi dayah rapat dengan dia sebab dia ni sempoi habis,masuk kepala ngan dayah,walaupon kak ika da kawen tapi jiwa dia tetap jiwa remaja,kira sembang apa-apa pon boleh masuk lah.ok dah kenai kan?? kan ?? kan?? hehe
jadi nak dipanjangkan cerita balik kak ikanya laptop entah kenapa tah x ley chat kat facebook dia,xley nak update kat blog nyer dan x ley nak guna berok band hehehe(x sangka berokley main tenet kan)
dayah sebagai juruteknik pon buntu kenapa la laptop dia jadi macam tu.. dan kerap jugak la dayah dok dengan dia merungut akan laptop dia tu hehehe... mungkin kak ika dah x tahan akan masalah yang dihadapi,maka dia ambik keputusan pas masalah tu pada dayah... so dayah tanpa berfikir panjang dan malas nk kusutkan kepala otak yang tengah entah hapa-hapa jadi dayah fomatkan je laptop kak ika tu habis cerita...selesai masalah...ha now kak ika sudah pon happy n syokk gila dia dok guna laptop dia,boleh chat facebook,bolah update blog,siap boleh guna berok band hehehe...
lepas je dayah fomat,install software apa yang patut x sempat nak bg tau laptop dah siap kak ika dah mai kat bilik keja dayah,terus update blog n on9 facebook..hahaha kate nyer kalipertama chat facebook guna laptopnyer.. ha jom kita tengok muka kegembiraan kak ika hehehe


ha tengok la tuuu... hahaha leka nya dok try laptopnyer... hehehe :D 


wah mami fika nampak gembira sekali kan hehehe.... moga kak ika happy selalu... sayang kak ika sangat.... 

6 comments:

Fika Ashikin said...

kak ika: auwwww..habisla..pemeshh tak kena gaya la k.ika pasni..wakakaka..tq juta kli kt diksu sudi tlg settle kan msalah k.ika ni..almaklomla..teman ni rabun it sket..so nk format pc pn tak gheti..huhu..muaaahhhss...! *erkk..gmbo tu nape x edit2 dlu..abis la nmpk jrawat2 suma..maluuuu!! :)*

~dayah~ said...

hahaha bukan buta IT tapi buat2 kan hehehe,malas da nk edit2 gamboo... ok what gambaq tuu.tau la kak datin ika putih,jles i tau~

~fitRaH~ said...
This comment has been removed by the author.
~fitRaH~ said...

amboi2... kemain depa no...
diksu, cmna nk format laptop?
nk blajaq kat diksu leh x?
tu pun kalau sudi nk kongsi ilmu la....huhu

Fika Ashikin said...

hahaha..i putih ka..besala..sbb i dulu masa kecik dok kat obersie..hahahahaha...

~dayah~ said...

pasai pa kak aya nyer blog nama fitrah nih?? adoiii haha boleh je bila free mai le bilik tech tu nk ajaq fomat PC or Lap top,setiap windosw len cara fomat cuma kena ekot arahan toi2... hehe Ilmu milik allah.
kak ika adoiii ni yg malas nk puji nih hik2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...