Follow Me

Janji kena tunaikan

salam u all,ari tu dah janji ngan Eja nk upload video kat fb... 
entah apa hal x boleh2 jadik dayah try upload kat blog so boleh pulak... 
apakah kan... 
mcm tut tut je FB ooopsss ...
x x x fb best... 
teman waktu dayah kesunyian... 
eja la nih dok kata mcm2 kat FB apa da
so Eja i dah tunaikan permintaan u nk gelak kan i.. 
apa2 pon selamat gelak kan kat dayah yang payah muhahaha

video

2 comments:

balecan said...

macam penah nmpak time isi minyak kat petronas parit buntaq jaa

Suliza Salleh said...

tengs akak ! ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...