Follow Me

Gambar raya sebelum raya =)


semalam entah mcm mana rasa bosan pulak tunggu beliau pulang...
tapi tetap nk menunggu kepulangan beliau...
ebarat selamat dalam perjalanan p dan balik..
bosan menunggu...
kerja apakah nk buat..
ok terdetik dalam hati nk shoot gambaq ala2 raya..
shah ada ajak..aril pon ada ajak jugak pakai baju kurung bagai2 merangkap bukak posa sama2... scha pon kena jemput dia pon xp jugak... dayah x p pon sebb

  1.   menjaga nama baik diri sendiri (selalu sangat keluaq  diri tu dah la girl...pulak tu nk p bukak posa...sure balik malam nanti org usha then say yg bukan)
  2. jaga hati mama.. mak selalu risau bila dayah keluaq rumah... bohong sangat la kalau dayah keluaq mak x bg msj...mesti mak bg msj dengan pesanan2 untuk dayah... biasala dayah je ank girl dia... mungkin kalo dayah ada ank pupuan sorg je...dayah pon jadik mcm mak jugak...sapa la x sayang ank sendiri kan kan 
  3. jaga hati kekasih tersayang... ok macam tu??
oleh di sebab kan ketidak hadiran daku dalam majlis tersebut...
tah mcm mana rasa nk shoot gambaq raya...
bajet nk bubuh dalam FB la nk tag n wish SELAMAT HARI RAYA kat kekawan....
so malam tu dayah pon bertukus lumus la menyiapkan apa yang patut...
minx tolong mak shoot..tapi mak pulak sebok menyiapkan baju2 raya orang....
jadi teraksa la dayah berlari berkejaran buat itu ini.. guna timer... 
(lantak kau dayah janji kau bahagia suda la der)
shoot punya shoot jadi nya penat... penat shoot penat jugak la ceq ni tunggu buah hati ceq selamat sampai ke rumah....rumah beliau la yerk...
so dayah shoot banyak sanga..... banyak tapi yang memuas di hati ada beberapa jew... 
pekara normal  la tu kan kan kan 
ini la hasil nyer hik2





4 comments:

Irwan Mono said...

selamat ari rya ;) nice pic

Dayah said...

selamat hari raya jugak... jemput la mai umah bawak 1 kampung k ahakz~

Irwan Mono said...

x knl la KG KT mne hehe ;P

Dayah said...

ha x pa buat2 la mcm kenai... kalo mai bawak duit raya banyak sikit ahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...