Follow Me

Sakit itu menyakitkan

waaaaaaaaaaaaaaa =( sakit nyerrrrrrrrrrrrrrr tolong....x guna xguna... huh.... dayah nak salahkan sapa la ni...cis...arhhhhhhhhhhhhhhhhh hari ini p keja sampai x sempat nik pejabat tanda tangan kehadiran...lantak lah... kesebokan hari ini menyebabkan tiada ruang untuk meluangkan masa bersama facebook dan blog...

baru sekarang terasa lapang dada seketika walaupon dalam kepala otak ni dok fikir macam mana nak cari latarbelakangnyer rak2 buku...
tahun lepas ceq dah dapat dah cari latabelakang mcm tu tapi tahun ni entah mana la ceq nak rembat itu latarbelakang... untuk apa?? untuk nak shoot budak prasekolah konvokesyen huh...

3 comments:

ehda said...

ish..npe tuh ?? sakitnya trsa smpai sni lah

Dayah said...

hahaha itu make up je eda...bukan real pon...sj buat nak test biskut lutut dia risau ke x...last2 kantoi ahakz

ehda said...

owh yeke...mula2 tgk mcm real tp bla tgk lma2 mcm make up. nk kpastian tya dayah trus la so btl make up..hehe, pndai wt lah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...