Follow Me

Gila

hahaha masa wedding dayah,must be la buat benda yang menghiburkan hati kan,buat benda laian darik yang lain...haha so gilak gitu... 
selalu orang wedding pengantin girl sopan tersipu malu eceh eceh kan kan..
tapi my wedding i still malu2 kucing but kena buat2 la mcm x malu sikit kata nak gambaq cantik kan... hahaha
so ini la aktiviti yang menggilakan... TQ abang ameer & pakcaq melayan kerenah dayah...
by the way korang nk tau x dayah siap kena marah2 manje gi tu dengan abg amer sebab kondaq diorang nk buat posing mcam mana...selalu pohotox yg kondax kan hahaha lalu abg amer say " ni sapa nk shoot ni dayah ke nk shoot abg ameer ke nak shoot?? haaa nah ambik camre ni shoot " hahahaha 
termalu2 di situ...

gambaq di atas me konon2 merupakan watak si suami takut nak bukak kris tu konon2 kalo bukak kris tu ada  benda akan keluar sama...lebih kurang macam citer harry poter la,jadi si isteri ni pon tolong la bukak kan kris tu...THE END 
  

hahaha yang ni pulak si suami agak terkejut bila si isteri bukak hadiah guna kris... *bajet bajet



dah dapat tau apakah hadiah di dalam kotak,so teruja terkejut terseronok la jawab nyer kan...hahaha
kalau di ingat2 balik sungguh melawakkan hati dan menghibukan hati,pendik kata kalo dok tengah runsing sana sini tengok gambaq lagu ni then teringan balik memey boleh gelak sesorang hahahahaha



ok si isteri yang gelojoh,sila jgn ekot kelakuan begini ok...no good kalau mak mentua tengok hahaha dan ini hanya lakonan..sebab nk gambaq ada fun di ingati...


  
ok gambaq ni idea dayah...wokeh x?? hahaha macam hape je lagik kan... terasa 1 semangat untuk tabik hormat ni...kira hormat menghormati... kalo x hormat neraka lah jawab nyer kikikiki
dan gaya ni selalu da org buat kan,cuma lokasi dia agak berlainan,ini pulak bajet merajuk la...si isteri nk sampan letak kat atas ayaq sungai ada ke patut si suami bubuh sampan atas darat,,ish ish ish

2 comments:

AdanyaKauUntukku said...

cantiknya gambar2 awak....sangat jeles ok

dan satu jalan penceritaan yang unik

Dayah said...

jalan cerita yang merapu hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...