Follow Me

hati berbunga riang

Hari ni keja 1/2 hari je...sebab esok raya haji..lalu dayah minx kat guru besar nak balik awal...
alhamdulillah dapat yahuuuuu~
dan hari ni jugak sampai barang yg dayah teringin sangat nak pakai...hik2
taraaaaaa...




tau x benda ni untuk apa?? hik  hik hik untuk merahkan pipi la...
selalu kalau nk pakai pemerah pipi mesti guna berus kan...

kadang2 malu pulak nk pakai time lepas solat kat R&R ke...
kat surau ke kan...
malu sebab org kat sebelah2 tu tengok ...
jadi kalau pakai benda ni x dek la bawak berus kn..
just guna jari je ratakan....
wahhhh....happy tau bila dapat benda ni teruja seketika.....
cream ni kalau kita tengok dia wana putih.....
tapi bila sapu je kat pipi tetiba je jadik wana pink2 gi tu...
sebab tu panggil magic kot hehehehe
dayah dah try terbukti tahan lama wana dia....
dayah siap beli sampai 10 kotak hehehe... sapa2 yg duduk area parit buntaq boley la beli kat dayah..hik2..
tu pon kalo ada lebih...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...