Follow Me

hidung berair....


Hari ni p keja dengan keadaan yg tidak sihat....waaaa rasa nk cabut hidung ni dan letak dalam peti sejuk....
kemain lagi dia buat hal... 
nk bernafas pon susah...sian ank mama yerk....mama kena nafas kot mulut je ri ni...nk g klinik malas pulak...
kalau p sure doc tu bg ubt then satu hal pulak nk makan ubat...
kalau lah ubat tu sedap mcm coklet alangkah indahnyer...
lagi pon dayah terasa sedikit ketakutan nk makan ubat kita kehamilan ni...
baca majalah hubby dok bagi...baca pakcik google dok nyatakan...
ketika hamil haruslah berjumpa dengan doc sekiranya ingin makan sebarang jenis ubat-ubatan...
dayah kalau doc klinik2 ni kuReng nk percaya...oh bukan apa...kadang2 p klinik ceq sikit ubat dia bg banyak...kadang2 benda yg x sakit pon dia bg ubat....last2 RM melayang2 riban2...
dayah lebih suka jumpak doc hospital...
sah dia tau semua fakta about sakit2 ni kan...
tapi masalah nyer hospital kat parit buntaq ni kalau p je bawah koi 9 pagi...compom koi 1 tengah hari nnti br dapat balik...agak2nyer semua hospital mcm tu... ramai org p hospital sebab tu ambik no pon beriban2..
dayah selalu p hospital koi 8 pagi kompom ceq awal..balik awal dll...
ari ni makan pon xdek selera sangat...ye ke x dek selera?? hahaha maksud dayah ...dayah makan ari ni x macam semalam dan semalam...
xbanyak la....
cikgu Ishak suruh p makan aiskrim mahai2 untuk sembohkan selesema nih...
waaa betoi ke petua dia dok bagi ni...
dia siap cakap ank dia pon dia bagi makan ais krim...esok tu baik terus...
cakap pasal ais krim ni...dayah dok teringin nk makan ais krim hat cik wewin dok post kat fb dia tu arhhhh
nak makan nk makan....terlonjak2 rasanya...
ais krim ni la yg dayah dok teringin kn tu 

cadang tengah hari ni nk g makan ngan kakak2 tiri dayah tu... kemain lagi dayah goda depa ngan gambaq ais krim nih....sampai suruh tag kan gambaq aiskrim ni...
buat cik ida yg nk dating tu.... 
selamat beraiskrim yerk....

buat baby dalam perut mama ni...mama hope mama makan ais krim,ank mama x meragam or minx mama muntah kan balik yerk...
sian la kat mama nk makan ais krim..huhu dulu mama kecik2 dapat makan ais krim 1 sekupang je...xsalahkn mama nk makan ais krim yg mahai sikit hehehe...
anak mama kan baik...jgn meragam dalma perut tau...*cewaaaahhhhh bercakap kosong pulak minah tu kan...
macam x kenyang pulak nk makan ais krim tetengah hari....macam nk up makanan lain jugak la hehehe arrrhhhh menyampah x?? kikiki
apa2 pon kita tengok menu mama dayah ni lepas dia balik dri rehat...
see ya u all....





2 comments:

Cik Zaniff said...

terliur plak tengok eskrem tu..huuuu

NOR HIDAYAH said...

ha tau x pe...jgn lupa p makan ais krim ni yerk...xmahai ehh atu cawan rm7.90 jeeee hahaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...