Follow Me

Tony Moly

Hhiiihuuu...
salam u all....
ari nih dayah dok dah dapat tony moly hat bubuh kat bibir tu....
natang tu jugak salah satu dari hajat yang dayah nak....siap beli 10 botol lagi tu... betapa xsubnya dayah akan benda itu..
dayah x ley pakai lipstik sebab bibir dayah sangat senstif dengan benda2 yang stik2 nih....kalo pakai sure bibio jadik mengelupas xpasal2....
jadia dayah teruja akan produk korea tu...dan apa lagi mencari2 la kan sapa yg juainyer....
oh TQ nadia kawan baik ku sebab tolong carikkn...
hahahaha
bila dapat je benda yang di hajati baru la hati ni rasa tenang...kalo x dok p pejabat tanya kerani ada x barang diksu sampai..
adax barang diksu sampai hahahaha
kalo ari tu dayah teruja dengan MAGIC PINK CREAM


 yang boleh memerahkan pipi tanpa memakai berus....hanya hujung jari jeeee.....senang di bawa mana2....dan mudah di pakai bila lepas solat kat luaq...hehehe xpayah dok bawak keluaq berus pemerah pipi kan....sah org dalam surau tu dok tengok semacam bila pakai pemerah pipi ngan berus dia...hehe



haaaa nampak minah tu dok suka sangat ngan cream magic dia tu...hik2
lepas tu teruja dengan lip pulak dahhhh....



send gambaq ni kat hubby....beliaukan duduk bejauhan ngan dayah jadik xsalah send gambaq bini untuk si suami yang jauh di perantauan....
ayat petama dia balas "wow rasa nak jilat je pipi awak" kikikiki ingat ais krim ke nk jilat2 *senyum kambing kejap...
bajet korea je dayah tu kan...*eh lantak la kan bukan menyusahkan sapa2 pon...barang dayah guna pon duit dayah sendiri...sooo kalo rasa meluat ngan blog dayah...boleh x nak kata 
"DIHARAMKAN MEMBACA DAN KLIK KE BLOG DAYAH"
nyeh2 agak kasar betul mak buyung nih kan...
*eh biaq la nak cakap apa pon....blog i...so suka hati i la~ 
wah belagak2 kikiki

nak di jadikan cerita lepas alahan dayah sudah pon tiada....dayah telah pon memakai sedikit bedak,celak dan cream magic n lip dri korea tu...hehehe
sejak mengandung 4 ke 5 bulan ni...dok suka barang dari korea je...
ni lagi satu dayah selalu pakai...pencuci muka dari korea...
dayah sendiri pon x tau apakah jenama dia yang betul2...
pencuci ni sekali ngan pelembab...
bau pencuci tu xdek la wangi sangat...sebab dayah kalo terlampau wangi pon x berapa nk gemo...poning kepala nanti...


bagi dayah pencuci muka ni xtajam...maksud dayah x buat dayah rasa kering...kadang2 kita kena memilih pencuci muka yang betul2 ok untuk muka kita yang tengah sarat mengandung ni...takut2 ada bahan kimia yg boleh menjejaskan pembesaran baby dalam perut...itu yang penting kita fikirkan dulu....nak cantik biaq la jatuh no keberapa pon...
cantik ke x cantik ke janji anak sihat itu lebih utama yang kena doakan.

dan ini la hasil nya hik2.....sorry banyak2 buat kawan2 yang nk beli tony moly lip tu kat dayah...sudah habis dayah jualkn ada cikgu2 kat sekolah hehe tinggal lagi 2,tu pon membe dah book... tapi jgn risau banyak lagi org2 yang menjualnya di facebook,just cari je... =)
yang magic pink cream dayah ada lagi 5 kotak..pm facebook dayah ye kalau nak beli kat dayah..hik2 
kepada pengguna2 yang teringin nak guna...selamat mencuba...












3 comments:

mimi amylea said...

salam dayah, boleh tak nak alamat kilang kotak tu, emailkan kat email ni, sitirohimi@gmail.com , tq dayah.nak sgt gi sana.

NOR HIDAYAH said...

salam...ye sy dah send di email kamu =)

Golden Corda said...

blh sy taw bgaimana awk dpt kn item2 2 n mjualnya?
email dyluvjay@gmail.com / fb sweetime_08@yahoo.com (pm)

Thanks...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...