Follow Me

rasa berbunga2 pulak =)

Ooops semalam dayah g snap gambaq azrie (pre wedding) gambaq dia?? oh nanti2 lah... xdek kesempatan lagi nk belek2 gambaq beliau...sempan seketika..
pagi2 lagi dah bagun.. masak nasi ayam...wah wah semangat gila! habis je shoot gambaq azrie with tunang dia...dayah jemput kak wewin n biskut lutut makan nasi ayam dayah masak....
depa kata sedap... hmm takut depa kata sedap sebab nak ambik ati dayah je...padahal x sedap kan... (oh katakan sedap jugak)
tapi dayah sangat suka suka suka dan suka bila BL tambah.. ok tambah sebab lapaq or sedap ni??? mesti sebab lapaq kan... ke sj je buat2 tambah sebab nak ambik ati ceq...mesti dalam hati say "ala bila la nak habis nasi aku ni,dah x larat nak makan" haaaa x mo la mcm tu... x baik untuk menjaga perasaan sy... tapi hati kena iklas tau~
lepas tu kami p JJ perda... beli le apa yg patut beli kan...
paling best makan ais krim milo sama2... sangat happy rasa nya.. =)
tapi kejap je jumpk BL :(
saya rindu~

3 comments:

Fika Ashikin said...

amboii2..masak nasi ayam..bila nk bg k.ika makan???/

Dayah said...

kak ika nak ek?? hehe takut x sedap la

Nurulbadiah Lai said...

amboi2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...