Follow Me

membeli bag paper...

untuk perancangan awal dan x nk dalam kekalutan kami p beli barang kenduri sikit demi sikit...
jadi musim raya cina ni dayah n encik tunang p kilang buat bag paper....cari punya cari punya cari akhirnya dapat jugak tempat yg nk di tuju....
terima kasih encik tunang sbb sudi cari kilang tu sampai dapat hehehe...
masuk je kilang tu pekeja layan kami sangat baik... siap tolong bg pendapat lagi tu... boleh bubuh reben kat sini...kat sana... 



kat rak2 tu macam2 jenis kotak yg ada... rasa2 boley buat kotak custom...nk bentuk mcm mana... tapi dayah x beli le kotak sbb dalam kepala otak x dek nk beli kotak nk beli paper bag nk buat DIY...  percaya atau x 1000 keping x mencecah RM100 pon... haha sangat jimat dan berpatutan... tapi dayah beli 2000..mak pon ada pesan kalo nk beli jgn beli sikit2 hahaha so dayah ambik wana coklet 1000,putih 1000... xsabar rasanyer nk buat DIY hik2...



tengok la minah tu dok sebok sangat ngan kotak itu ini...kotak yg dayah pegang tu 100keping rm60... kalo kat luaq mesti lagi mahal.... nak tau 1 rahsia... masa dayah beli paper bag ni siap dapat potongan rm20 lagi sebab raya cina.....
lepas selesai beli bag kami p cari tempat makanan..hehe macam biasa dayah akan cari tom yam hik2..
nasib ada... dayah cadangkan buat encik tunang makan ikan pari masak asam pedas...dan yong tau fuu...
saja dayah ambik macam2 makanan...bagi en.tunang tau dayah suka makan,suka makan makanan xpenah di makan...suka makan makanan yg pelik2...pendik kata suka makan macam mana jalan2 cari makan... keluarga dayah memang suka menjelajahi makana2 yg best2...




lepas je makan,kami p usha2 barang-barang hantaran... usha2 je x beli pon.... hahaha masih awal kalo beli... just usha harga dan buat kira2... seharian bersama BL... time nk balik rasa sad kejap sbb BL berjauhan ngan en.tunang.... sob sob sob... nasib baik ada internet kat umah..web cam tiap rindu... 
semenjak pakai internet kat umah duit pon x banyak keluaq... maklum la call rumah ke rumah free.... kalo nk web cam pon laju je tenet nyer.... 
kalo x krdit sebulan dah nk dekat rm800... berokband lembab nk mampos.... adeh!

5 comments:

Anonymous said...

salam nk tnya kilang tu area mn??..sbb mmg tgh cr box tuk wedding..blh x pm sy kt fb affariza aisyaf..tq sgt2..

Dayah said...

oh kilang ni di autoct dear,di juru

Asyikin said...

dear, apa nama kilang tu yer :)

h A n Y s said...

sis, kilang tu kat mana & nama apa ye? pleaseeee let me know..urgenttt.. :((

Anonymous said...

salam..saya nak tanya juga..kilang kotak tuh kat mana kalau kat autoct..plez let me know..
hope dayah dpt membantu ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...