Follow Me

Doli

salam u all,minggu lepas kami ke taiping,kena selesaikan job prewedding...dayah begitu teruja sangat nk p ke taiping bukan sebab apa2 pon hanya sebab teringin nk makan kat doli... waduh2 dah lama kot x p makan kat situ,masa kecik2 dulu selalu p makan kat doli sejak mak ayah pin dah ke parit buntaq memang lama x jejak kaki kat taipig,walaupon taipig ngan parit buntaq tu x dek la berapa nk jaug sangat..
so janji melayu nk betolak pukul 9pagi last2 kami betolak pukul 10 pagi kikiki...sampai je kat bukit larut seperti yg di janjikan,terus shoot,shoot shoot kali ni dayah shoot ada peneman yg setia,bukan setakat peneman tapi pembantu eceh...en.suami yg begitu bersemangan shoot sampaikan 
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

terbaring2 beliau...hahaha
walaupon pagi tu cuaca agak mendung,dah la duduk kat bawah bukit terasa kesejukan tapi en.suami sy tetap berpeluh,memang lelaki cepat berpeluh ek?? lupa pulak sang isteri nk bawak baju lebih untuk sang suami hahaha

habis je shoot prewedding,kami pon memohon diri beredar dari taman tasik tersebut,sebelum beredar  sempat jugak saya
-

-
-
-
-
--
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

snap gambaq sang suami nih...dia suka sangat pakai topi ala2 mcm tu,bila tanya eh kenapa pakai topi ala2 lagu tu ?? jawapan yg di berikan sangat senang 
"oh rambut serabai la,malas betoi nk sikat tutup pakai topi je lah"
entah yg mana nampak serabai pon dayah x tau,bila usha ok je...
dan paling x sangak2 rupa2nya ada paparazi yg telah snap gambaq kami berdua,
wah malu jugak dirik nih,dayah pon baru tau sebab ada somebody post kat dalam fb 
ini ha gambaqnya

oleh kerana perut telah pon berkumandang lagu kosong...kosong lalu kami terus ke doli doli doli....
wahh begitu ramai orang di sini,kebetulan time tu dah tengah hari kan... 
dayah makan dengan lahapnya...
ok sedap sangat tapi sedap lagi masakan mama dayah...

lepas je makan...kami pon balik,lupa pulak nk snap makanan yg kami makan tu...dalam perjalanan dayah dah x tau apa,masuk je keta terus tido......kesian en.suami dayah bawak keta sorang2...
sampai je umah sambung tido....
gaja2 dah zohor...
THE END

2 comments:

Rahmah said...

sweet n comel2...semoga bahagia... :)

Dayah said...

terima kasih atas doa anda...hik2 amin banyak2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...