Follow Me

Aktiviti RABU

Salam u all...muhahaha terasa mcm dah terlambat je nak cerita tapi kan ini my blog so up to me la kan nak update blog bila kan... wokeh... rabu semalam kan membuat aktiviti yang sihat la kot kan... masih dalam kumpulan A,iaitu kumpulan beriadah *sesuka hati kau je kan jah nak tubuhkan kumbulan ABC...
setting plan semudah 123 atau dalam bahasa sainstifiknya semudah A,B dan C... 
FIRA,FATIN n KAWAN beliau entah sapa nama..dan SIHA.
wow bagun pagi..besiap,ambik adik i si FIRO aka FIRA,ambik Fatin @ home dan dan ke QBAY... wah begitu gelita nyah si siha nun,wokeh petama kali berjumpak ngan siha membe FB.... auuuw~ sila jgn ngorat bakal pengantin baru terima kasih.
time kat Qbay dok mencari la makanan nama MACARON cari punya carik x jumpak2 pon..huh penat jew lebih ehhh... pas tu p makan... ada orang tengah berdiet ok...so dayah ngan si firo je yg makan...
ke PADINI...membeli baju tapi x belah begitu saja...bayar dahulu lalu belah ke tutti fruti





hampir sama ngan JCOOL je rasa nyer... hik2 kalo bagi En.Biskut sure dia x reti makan.. hahaha teringat plak time beli JCOOL with BL then lepak makan kat Jeti Pulau Jerejak x silap... jenuh BL makan JCOOL tu hahaha last2 x habis jgak.. cis tu pon x reti makan.. x INDIE betoi la...
ha ini dayah nyer  TF 
lepas makan tu kan terus g mencari MACARON...pasti kan dapat jugak macaron tu x kira... nak gak rasa...
akhirnya jumpak jugak... syok betoiiii~


rasa nyer manis dan berperisa... p la beli kalo yg rajin tu ce cuba buat sendiri jgn nk malas2...dah buat tu apa la salah nyer bg2 sikit kat ceq ni ha nak rasa kan.. * sungguh tidak tahu malu itu orang
then plan ke hard rock... dalam perjalanan ceq pejam kan mata je... biasa la kan alah akan keta...dayah bawak keta x pening tapi bila org len bawak keta dayah jadi pening lalat...sampai je hard rock,keluaq je keta terus muntah,lalalalala itu la NORHIDAYAH yang PAYAH... teringat pula akan dulu ketika kerja kat gerik...asal mak p ambik je muntah..mak p antaq pon muntah.... wah lebik betoi dayah ni kan tapi jiwa begitu gental~


so dayah dok shoot fira n seha x lupa adik kak dayah yg 2 org tu di kawasan hard rock ni ha...wah bukan main lagi hard rock tu... hahaha bajet je kan.... whatever la kan....
shoot punya shoot punya shoot...hari pon makin lama makin senja kan jadik elok la balik kan sebelum kena pok pek pok pek...sebelum balik tu dan lagi shoot depan har rock hotel nih...
TQ h'some boy for the shoot me with my pren kan... * tah sapa tah nama cina tu pakai suruh tolong je shoot kan hehehehe.
opss.... lupa plak nak tunjukkan fatin shoot ...jeng jeng....cun dah ni~ tQ fatin for the shoot me ngeeeeeeeee...
nampak saya gemok sedikit.. =) 
erm mana gambaq2 dayah shoot ek?? perlu ke nk post?? hehehe tunggu le beberapa ari nanti k.. time untuk tengok TV lalalala tapi ceq janji ceq pos gambaq2 tu naaaaaa~

5 comments:

fatin athirah kamal said...

ada jugak nama cheq noh ..
ada harapan jadi photographer tak ?
hehehehehe .
nice entry kak dayah . :)

Fir Marlyn said...

hai. nice pic.
btw, datang dari blog fatin athirah n follow u :)

Wanie said...

tahniah, anda telah di tag ..hee (:

http://firdaniweddingdiary.blogspot.com/2011/10/tag-11-things.html

Dayah said...

fatin: nk jadik photox mesti ada minat yg menggila hik2
fir marlyn:oh eh ah TQ yerk follow me oh....
wanie: huh akanku jawab akan soalan2 itu ahakz.... tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gadis Kidal (^_^) said...

asslmualikum..huhu wat header utk saya ley... =P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...