Follow Me

angan2 kalo boleh nk jadi kenyataan

wokeh bokeh kali ni ceq nk berangan la... hik2 lama x menggedik kat blog kan... penyakit M dayah sekarang ni sangat berleluasa..simpati untuk diri sendiri sebentar yerk...siang tadi usha melodi wah begitu meriah sekali yerk kau nabil... jemputan 3000 tapi yang datang 6000 dasyat2... apa2 pon taniah la yerk...moga dpat anak cepat2...kalau dapat anak girl bg la nama nor hidayah oh terharu ceq tau~
tapi kan dayah suka lagi baju nikah elyana... sebab cantik... sulaman2 bj tu...labuci labuci baju tu... tapi yang paling penting warna baju tu... =) itu warna kesukaan BISKUT LUTUT... angan2 kalo dapat betunang ngan BL nak warna baby blue g tu~ auwwww...
beli kain,buat baju kurung dah la...tapi nak nampak wow~ tapi jgan la wow sangat..bukan nikah pon betunang je..ish minah tu suka over gila! hahaha yang penting ceq xdek hal bila bj tunang itu di buat sbb yg membuat bj tu my mom... just say eh mak x mo mcm ni...eh mak nk mcm ni... ha kain tu nk mcm labuh2 sikit senang nak sapu lantai x payah suruh ayah beli penyapu dah...hahaha mengada sunguh!
bab make up ceq tolak tepi sebb itu hal ceq boleh uruskan sendiri tanpa perlu bayaq 1 sen pon... baget reti make up la sngt huh...mak kata muka xori~ hahaha ok fine! angan2 lagikan time betunang nanti nk make up ala2 kada je x mo over macam nk shoot gambaq lady gaga~
oh paling x lupa..mini pelamin~ yehhh time betunang nanti dayah nak mini pelamin...oh xkira nak gak nak gak dan nak gak....yang pastinya mini pemalin tu dayah nak buat sendiri...hahaha mampukah~ kita tengok kesudahan dia mcm mana... hahaha terlampau tinggi angan2 si joyah tu kan kan...
hantaran pon dayah nak buat sendiri tanpa menyusahkan org lain... halamak tapi rasa2 mcm kena jugak menyusahkan org lain jerk....oh x pe lah janji sempurna sudah~
kalo boleh time betunang tu nak banyak org yang shoot gambaq dayah..ini lagi terok konon2 artis...sangat x faham... tapi kan x boleh jugak banyak org shoot takut x tau nk tengok cmra yg mana 1 kang juling satu hal plak nk kena betoikan mata... payah2...lagi pon kalo umah besaq mcm dewan xpe gak kan...ish2
tapi kan abg dayah dah cop warna baby blue la kenduri dia nanti 12/11/2011 alaaaaaaa~
huh xpe la xpe la... agak2 boleh jimat sikit...benda yang dia ada ceq rembat la time betunang dayah nanti...wah terlalu berangan..entah bila la nk betunang pon x tau...
jom kita tengok baju elyana ni...cantik kan..tu belum pakai lagi kalau dah pakai huh memang wow~


make up elyana pon sangat ringkas..kalo dayah...dayah nk pink kan sikit lagi bibir tu x nampak pucat sangt kan..kadang2 tergoda jugak la bila tengok viel elyana ni... 


xpe lah x pelah cukup untuk berangan pada malam ini... sambung esok je lah yerkkk....dipersilakan iron baju yerk cik dayah yang payah esok kamu keja... huhu tetibe teringat gambaq azri ceq x edit bagi siap pon lagi hahaha mampos ah!

2 comments:

Sekamar Rindu said...

sekali sekala berangan apa salahnya kan..:)

Dayah said...

hahaha over sangat ni berangan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...