Follow Me

Selamat Pengantin Baru





salam.. ahakz selamat pengantin baru buat kak aya dan abg izir... moga cepat2 dapat baby yg cute mcm diksu *sungguh perasan seketika...
so dayah di beri tugasan shoot gambaq kak aya kawen...
wow di Kangar Perlis... nak p sorang sure mak n BL x benarkan jadi BL sungguh gagah sanggup mai temankan... terasa kesian jugak kat BL...ye laa dari gerik mai penang then g kangar pas tu balik ke gerik balik...esok tu kena bangun awal p keja... huh sungguh penat...
tapi bila kata kat BL ceq dok kesian tengok dia... ayat dia "Xdek apa la awak,saya ok" alah bajet ok depan awek la tu mcm la dayah ni x tau huh...
tapi kan bagus gak BL temankan, paling x time shoot gambaq kak aya..idea2 BL boleh curik hik2...
Perjalanan dayah dari umah koi 8pagi...jumpak BL kat port biasa *kampus UiTM [bajet kampus kan]
gerak terus ke perlis tapikan mcm dah terlambat je...BL still buat muka selamber,masih buat lawak bg ceq geram arrrhhhh...dayah punya dok risau kalo2 pengantin lelaki dah sampai... huh... nasib sampai je umah kak aya,pengantin lelaki x mai lagi..lega rasa di hati nih...


Kak aya nampak lain sangat time kenduri dia ari tuh... oh x lupa jugak abg izir sngt sempoi bila suruh bergaya hahaha senang nak suruh itu ini dan senang jugak keja ceq nak shoot kan. dah la pakai warna biru2 ni oh lagi ceq suka ehhhh~








kami pon x terlepas tangkap gambaq dengan pengantin hik2.... ooopsss pesanan bt BL entah yg keberapa kali ceq pon x tau nak bilang guna apa dah...sila senyum sokmo yerk apabila tangkap gambaq huh =)


1 comment:

aZilsah said...

Pandai nya korang shoot gambar. Lawa!

Anyway, you have been tagged! hehe
http://azilsahashim.blogspot.com/2011/10/tagged-11-things.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...