Follow Me

adik adik dayah

salam u all hehehe ok hari nih dayah nak cita pasal dayah shoot gambaq kat nibong tebai with my sis, bila masa pulak mak dayah tu beranak lagi ni?? bila masa pulak dayah ada adik nih?? ish pelih ehhh
ok memang la dayah x dek adik kandung tapi dayah ada adik yang umur nyer lebih muda dari dayah,so adik la kan x kan tok nek kot,xkan nenek kot x kan makcik kot...
lepas je balik dari keja,dayah terus minx izin my mom nk p shoot gambaq ngan dila n aten.. huhuhu dapat lampu hijau!!!!!
bawak keta terus ke rumah dila pas tu drif p umah aten... hahaha sampai je di distinasi,dayah bukak senjata senjata dayah,senjata?? apa benda tuu?? hehehe alat make up la...xkan boom kot,xkan parang kot kan.
hehehe
sebenaq nyer aktiviti2 ini da lama pon berlalu cuma baru ari ni ada kesempatan masukkan di dalam blog pada adila jangan mara yerk lambat masukkn gambaq2 awak dalam blog,hehehe
pada hari tersebut dua2 adik dayah nih sangat cantik...ahakz jles i tau~






















5 comments:

Suliza Salleh said...

AKAK DAYAH !
sgt comey ok mekap depa neh !
jeles !
eheh ~ ^^

nurayunni said...

cantik!!

~dayah~ said...

suliza: x pe nanti kita make up reramai k... kak dayah pon jles huhuhu hahahaha
nurayuni: terima kasih,mereka memang cantik

suara malaya said...

hmm kreatif2

Suliza Salleh said...

HEHEHE~
ok akak ! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...