Follow Me

make up tunang azrie untuk kad kenduri kawen

salam u all,semalam dayah bz kat butik pengantin.. hahaha bukan bz sbb shoot gambaq naaa,bz sebab make up make up...
 sebelum p kat butik dayah memberanikan diri untuk make up kan mata dayah jadi mcm dalam gambaq di bawah hehehehehe

ala jangan la gelak... seni tu... hehe dayah pon sebenyaq nya takut gak nk berdepan ngan orang ramai bermata mcm ni...
 hahaha tapi fikir punya fikir nak jumpak sapa je...
 dok dalam butik je kan... 
tengah hari balik...
mama call suruh balik  makan...
ok pas makan... 
terlena..
jaga2 azrie kol kate nyer tolong ambik gambaq bakal isteri dia,
gambaq untuk bubuh kat kad kawen...
dengan lali2 i say ok...
 padahal x faham pon...
 sambung balik tido...
azrie kol lagi say dayah kat mana???
dengan slamber dayah jawab kat umah wakaka...
relex ye azrie,kau kena tabah roy...
dayah pon kalot2 la besiap dan hampir terlupa nak padam lukisan di kelopak mata hehehe..
lokasi stesen keta api..
dayah di beri tugasan untuk make up tunang azri...
 kate nyer nak make up ala2 kadar je x nk over... i say ok je.

hampir 30minit je kot make up akak nih....
kebetulan azizi nk shoot model kate nyer,
jadi dia pon ada kat situ,abg azzad,abg ameer dan p.caq sham yg seksi...aaauuu~ (mak suka badan dia nyah,class gitu)
azrie nk gambaq 1 keping je,
tapi dah alang2 kan apa salah nyer banyak2 keping...
tengok tunang azrie mcm pendiam je...
ke dayah banyak mulut becakap..
haha apa2 je lah janji dayah happy nyeh nyeh nyeh nyeh...








lepas tu,zi call awex zuber.... 
nak shoot dia...
habis je make up awex zubir,
dayah terpaksa balik sebab ari sudah senja...
my mom bagi lampu hijau tok keluaq di siang hari sahaja...
"bila malam x reti2 nak balik umah??" kata nya
 so sempat shoot sekali je muka awex zuber huhuhu x dek kesempatan toi
masa tu selalu cemburu ngan dayah... 
tapi x pe lah 
bila ada masa kita berjumpa lagi...
sampai je umah terus tukaq baju kurung p pulak semanggol.... adehhh penat nyer...
tapi dayah masih nampak brutal hahaha

sorry la warna gambaq agak lain sikit kali nih sebab ngada2 edit over.... hik2

3 comments:

ekaliyaNa said...

cantik lah dayah..make up dkt mata uh..kreatif lorh ^^

~dayah~ said...

make up kat stsen keta api p.buntaq je... hehehe

NUR FAEEZA said...

nice!!! lawooo akak nk jugeeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...