Follow Me

apa ke'BEST' sangat entah

"kak dayah...kak dayah cepat la bukak pusat akses...cepat la"
hape benda le budak2 nih nk sangat guna PC kat pusat akses sangat2 ni...
bukak kan le sebab PC kat pusat akses bukan nyer harta dayah....
so lepak la kat dalam pusat akses tu sambil2 pantau depa2 nih.. mana nak tau kot2 dok bukak web yg bukan2 senang le dayah nak luku kepala depa... muhahaha
budak2 pakat dok bukak youtube lagu "LUAHAN HATI"
halamak... jiwang karat nyer hampa noooh...
best sangat ke lagu ni?? bukan ke lagu lama ke nih....
"ala kak dayah lagu ni best"
cit cit cit dengaq pon rasa mengantok.... 
lagi pas budak2 belah dayah p google lirik lagu tu...
oh lirik nyer boleh tahan la...


Lirik Lagu Luahan Hati - Kristal

Pertama kali ku dengar suaramu
sayunya hatiku merindui dirimu
walaupun belum kita bersua muka
namun aku tetap jatuh cinta

Pertama kali ku bertemu denganmu
hatiku terpaut melihat senyumanmu
aku mengharap engkau menerimaku
kerna aku bersedia menyintaimu

Akan ku renang lautan yang berapi
membuktikan kehebatannya cinta ini
tetapi jikala kau meninggalkan aku
terhiris hati ini
terguris jiwa ini
menangis tak berlagu

Biarpun ombak yang merubah pantai
kasihku takkan hancur berderai
biarpun hari berganti hari
dirimu tetap ku nanti

Sayangku pimpinkan tanganku
menuju mahligai bahgia
kita bersama nikmati kisah cinta
hidup bagaikan di syurga
Oh kasih.....

Akan ku renang lautan yang berapi
membuktikan kehebatannya cinta ini
tetapi jikala kau meninggalkan aku
terhiris hati ini
terguris jiwa ini
menangis tak berlagu

Biarpun ombak yang merubah pantai
kasihku takkan hancur berderai
biarpun hari berganti hari
dirimu tetap ku nanti

Sayangku pimpinkan tanganku
menuju mahligai bahgia
kita bersama nikmati kisah cinta
hidup bagaikan di syurga
Oh kasih....




1 comment:

: : sang drama king : : said...

: : sy suka bila APIT yg nyanyi .
search kt utube dn tgk la pnyanyi ASAL .
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...